• Deň učiteľov 2023
      • Deň učiteľov 2023

      • 28.03.2023 19:08
      • Poďakovanie rodičov školy celému kolektívu CSŠ Piešťany.
      • S veľkou radosťou prijali učitelia a vlastne všetci zamestnanci našej celej školy, materskej aj základnej školy prianie našich milých rodičov, ktorí v tento deň prišli za všetkými, čo sa starajú o ich deti.

        Veľká vďaka patrí vám, rodičia naši, na čele s pani predsedníčkou Martou Glossovou a celým jej pomocným tímom- pani Miladke Mikloškovej, Zuzane Bartkovej, Erike Ander, Majke Bajaníkovej, Martine Jankechovej, Majke Drličkovej, Saške Chmelíkovej, Lenke Dragulovej a pánovi Jozefovi Velgáňovi, ktorí prišli v mene všetkých rodičov celej CSŠ.

        Prekvapenie pedagógov a celého personálu školy nemalo hranice lásky, radosti a vďačnosti. Ján Amos Komenský napísal v knihe Predpisy pre dobre organizovanú školu pred 366 rokmi toto:” Nech je večným zákonom metódy: učiť všetko a naučiť sa všetko príkladmi, pravidlami, praxou čiže napodobňovaním “. Aký krajší príklad úcty môže byť ten, ktorý ste dnes svojim deťom ukázali. Budú vás napodobňovať v úcte a radosti. A my všetci tiež. Vedzte, že si Vás vážime a vždy si budeme na vzájomnej pomoci. Teším sa na naše spoločné stretnutia, ktoré nás posunú vždy o krok ďalej vo všetkom, čo budeme spolu riešiť. Tieto fotografické zábery najlepšie ukážu atmosféru dnešnej spoločnej radosti DŇA UČITEĽOV.

         

         

         

         

         

         

         

         

        Za všetkých zamestnancov celej CSŠ ďakuje radostná riaditeľka Helenka aj so svojimi zástupkyňami, za  ZŠ pani Anna Lovnianska  a MŠ pani Lucia Majerníková.

        Celú atmosféru si môžete priblížiť po kliknutí na nižšie priloženú fotografiu, ktorá vám otvorí celý fotoalbum.

      • Naspäť na zoznam článkov
    • Prihlásenie