Informácie súvisiace s pandémiou

    • Informácie k vyučovaniu od 02.11.2021
      • Informácie k vyučovaniu od 02.11.2021

      • 01.11.2021 17:38
      • Vážení rodičia, milí žiaci!
      • Chcem sa vám prihovoriť a v týchto bodoch stručne napísať, čo musíte teraz vedieť!

        1.Nastala situácia, kedy sa v našej škole zatiaľ najviac na 2.stupni, rozmohlo ochorenie Covid-19. Zasiahlo všetkých - žiakov aj učiteľov. Každý deň počas jesenných prázdnin mi bolo oznamované ochorenie Covid, a to aj od rodičov žiakov, aj od učiteľov školy. K dnešnému dňu je situácia dosť vážna, čakáme na vyjadrenie z RÚVZ v Trnave, čo je pre nás smerodatné. V utorok sa dozvieme nové informácie, ktoré vám budeme dávať cez Edupage, v prípade väčšej celoplošnej informácie aj cez stránku školy.

        Vás rodičia prosím, neposielajte svoje deti do školy, keď majú príznaky akejkoľvek choroby. Pošlite informáciu triednej pani učiteľke alebo mne, keď sa u vašich detí vyskytne ochorenie.

        Na prvom stupni je od zajtra v karanténe 2.A trieda. Je tam už viac pozitïvnych žiakov, preto sme tak rozhodli, aby sme čo najviac eliminovali možnosť šírenia choroby.

        Na druhom stupni sa dištančne učia triedy 5.A, 6.A a 7.A. Všetci rodičia dostali pokyny pre svoje deti cez Edupage.

        2.Žiaci, ktorí budú v škole na vyučovaní od 02.11.2021 musia predložiť bezpríznakovosť do dnešného večera! Rodičia, ak ste tak ešte neurobili, splňte si túto povinnosť prosím vás.

        3.V škole sa budeme naďalej chrániť respirátormi, nakoľko je od 01.11.2021 okres Piešťany v bordovej zóne - II. stupeň ohrozenia. Viď. foto s označením.

         

        Veríme, že spolu v pochopení jeden druhého túto situáciu zvládneme.

        Nech nám v tejto neľahkej dobe pomáha Pán vo všetkom čo máme zvládnuť.

        Vaša riaditeľka Helena Križanová

      • Naspäť na zoznam článkov
    • Prihlásenie